Menu

Årets vd

Om Årets vd

Att uppmärksamma personer inom olika viktiga roller är något som görs av olika organisationer varje år. En viktig roll har dock inte fått den uppmärksamhet den förtjänar och det är vd-rollen. En vd:s roll är mångfacetterad med många kontaktytor och stort ansvar.

Därför bjuder nu ledarskapssajten Motivation.se och utbildningsföretaget Executive People, för tredje året i rad, in till utmärkelsen  Årets vd - en utmärkelse som vill lyfta fram goda exempel och uppmärksamma duktiga vd:ar som driver sina organisationer och svenskt näringsliv framåt.

Utmärkelsen Årets vd 2014 kommer att delas ut den 10 november 2014 på Berns salonger ii Stockholm. Priset delas ut i tre kategorier - små, mellan och stora företag. Konferencier är Anna Bellman från Bellacom.

Syfte

Att lyfta fram och belöna goda exempel bland Sveriges vd:ar och genom det goda exemplets makt påverka till ett gott ledarskap och en positiv utveckling av Svenskt näringsliv.

Kriterier

Kriterier som ska uppfyllas för att kunna bli nominerad till utmärkelsen Årets vd:

  • Pristagaren har kunnat visa på särskilt goda resultat i form av påtaglig tillväxt och nyanställningar i den verksamhet som han/hon är vd för.
  • Pristagaren har förmåga att leda människor och har genom sitt ledarskap fått människor att växa.
  • Pristagaren tar aktivt ansvar för hur företaget påverkar samhället, ur såväl ekonomiskt, miljömässigt som socialt perspektiv.

Sammandrag från Årets vd 2013

Läs mer om Årets vd på www.aretsvd.se